Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600
http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

    Training en coaching - fietstechnieken


    Nicolas Callant, gepassioneerd wielercoach begeleidt jou in een zeer persoonlijke aanpak met de fiets. Hij biedt coaching en trainingsessies aan voor zowel beginnende fietsers als fietsers met al heel wat ervaring.

    Starter clinic:
    Bij jouw eerste stappen binnen het wielrennen. De focus ligt op de 'basis', waardoor je alle onderdelen van het wielrennen onder de knie krijgt. Het één worden met de fiets, vertrouwen krijgen in jezelf en jouw fiets, waardoor je jezelf verder kan ontwikkelen. 

    De visie van Nicolas op fietsen is veel ruimer dan 'de fiets' of 'het fietsen' op zich. Het juiste materiaal, de juiste kleding, de correcte manier van fietsen, voeding, drinken, alsook de levensstijl naast de fiets, zijn onlosmakelijk verbonden met deze fantastische vorm van (in-)ontspanning!

    Advanced clinic:
    Heb je al wat (of heel wat) ervaring op de koerfiets hebben, maar toch het gevoel hebben dat je nog niet alle technieken en vaardigheden volledig onder de knie hebt. Je wil beter, veiliger en vooral vlotter kunnen fietsen. Dan is de ADVANCED clinic iets voor jou om zo jouw technieken en vaardigheden te finetunen.

    Hij richt zich op recreanten, die wil starten met 'wielrennen' of die zijn/haar technieken en vaardigheden op de fiets wil verbeteren of verfijnen. Geen strakke trainingsschema's, maar wel trainingen, waar beleving en persoonlijke groei centraal staan.


    Eerstvolgende clinic: ZATERDAG 17 augustus - Type: ADVANCED
    Er volgen nog data in de toekomst ook op andere locaties.

    Inschrijven of meer info? nicolas@nc-cycling.be

    NC. Cyling
    www.nc-cycling.be

    Gepubliceerd op 12 Augustus 2024

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading