Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Gebruik uw identiteitskaart als lidkaart!


U kan sinds enige tijd uw identiteitskaart gebruiken als lidkaart. Dit is vooral bedoeld om eenvoudiger aan te melden/in te schrijven tijdens georganiseerde fietstochten. De identiteitskaart heeft ook een barcode die kan gescand worden.

Hoe doet u dit juist?
Vanaf het moment dat uw rijksregisternummer is ingevuld op uw profiel is uw identiteitskaart automatisch verbonden met uw lidnummer van de VWB en functioneert zij dus als lidkaart.
Om te weten of uw rijksregisternummer effectief is ingevuld, moet u eigenlijk gewoon inloggen op de website. Op het moment dat u bent aangemeld, krijgt u in het geval dat er nog een rijksregisternummer (van u of een gezinslid) niet is ingevuld, onderstaande melding meteen op uw scherm.
Als deze melding niet verschijnt, wilt dit zeggen dat alles reeds is ingevuld. In dat geval kan u proberen om uw identiteitskaart eens te gebruiken als lidkaart en hiermee aan te melden voor een fietstocht.
U moet hiervoor natuurlijk wel een geldig VWB lidmaatschap hebben.Om de identiteitskaart als lidkaart te gebruiken heeft u uiteraard de Belgische nationaliteit nodig.

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading