Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Uitdaging 1


Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 7 verschillende kerken en 3 verschillende standbeelden op de achtergrond.
Latere inzendingen

Uitdaging 2


Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 1 kasteel/burcht, 1 oude windmolen en 1 oorlogsmonument op de achtergrond.

Uitdaging 3


Deze keer laten wij de inspiratie aan uzelf over en dienen selfies genomen te worden rond een bepaald thema. Het thema is ‘’Daar zit muziek in’’. Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht 5 verschillende selfies met op de achtergrond een object/gebouw of natuurelement dat past bij het thema of de term ‘’Daar zit muziek in’’. U mag daarin uiteraard inventief zijn. Een muziekschool, een beiaardtoren,…Een object kan dus zeer ruim bekeken worden maar dient wel voor te komen in de buitenomgeving of de natuur. U mag geen persoonlijke voorwerpen gebruiken. Het is ook niet toegelaten om 5x hetzelfde object te nemen (bv. 5 muziekscholen).

Uitdaging 4


Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 1 watermolen, 2 watersluizen en 3 watertorens op de achtergrond.

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading