Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Miss Flandrienne VWB 2024!

...EN METEEN DE GODIN VAN FIETSEND VLAANDEREN?


Op zaterdag 13 april werd het kroontje van Miss Flandrienne doorgegeven dit gebeurde in VWB fietscafé, “Staminee Eikenhof” in de groene omgeving van ons eigen Buggenhoutbos.

 

De nieuwe regerende Miss Flandrienne 2024 is TESSA WAUMAN (47, uit Lokeren) zij volgt Febe Poppe (2023) op. Zo komt de winnares van Miss Flandrienne voor het 2de jaar op rij uit Lokeren.
Ze werd op basis van een kleine 10.000 stemmen uit de groep van finalistes verkozen.

Elien Lavens (35, Geluwe) werd de eerste eredame vóór Ellen Coeck (34, Bornem). De andere genomineerde dames waren Nele Peeters (35, Duffel), Cynthia Debeir (49, Antwerpen) en Sophie Loeman (39, Kallo).

Een dikke PROFICIAT aan allemaal!!

Miss Flandrienne 2024, Tessa Wauman (46) uit Lokeren

"Mijn liefde voor het fietsen is twee jaar geleden aangewakkerd door mijn sportbuddy waarmee ik tot dan eigenlijk vooral fitnesste en af en toe ging joggen. Ik leende een koersfiets (gravel) van hem om te proberen en sindsdien was ons wekelijks ritje van zo’n 80 km een momentje om naar uit te kijken. 

Ik rij ondertussen ook met de MTB  en fiets sinds afgelopen zomer elke dag met een leasefiets naar het werk (25 km enkel). Ik hou zowel van de snelheid met de koersfiets als het rijden op offroad-baantjes met de MTB .

De fiets is voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken, om te genieten van de natuur en mijn batterijen terug op te laden. 

Sinds september vorig jaar ben ik ook gestart in mijn eerste jaar fietshersteller kwestie van naast mezelf ook mijn fietsen in topvorm te houden!"

 Alle verdienstelijke laureaten kregen een prijzenpakket, maar vooral Miss Flandrienne ging niet met lege handen naar huis: zij kreeg een racefiets PRORACE FUSION X - naar jaarlijkse traditie geschonken door

BOWDY AND BRAVE
Wij danken iedereen van harte voor wie een steentje heeft bijgedragen tot het succes van dit initiatief!Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading