Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Attest ziekenfonds

Het attest van de mutualiteit kan je terug vinden door je eerst aan te melden op deze website. Indien je je logingegevens niet meer heeft kan je deze altijd opnieuw opvragen door op de knop 'wachtwoord vergeten' te klikken.
 
Eens je bent aangemeld klik je in de blauwe balk op Mijn Beheer.
 
In mijn beheer kan je gaan naar Lidmaatschappen.
Je krijgt hier een overzicht van al jouw VWB lidmaatschappen van de voorbije jaren in tabelvorm.
 
Het attest kan je afdrukken door het lidmaatschap van het gewenste jaar te selecteren door éénmaal te klikken op dat jaar. Als dit correct is zal de rij van dat gewenste jaar geel oplichten.
 
Nadien kan je op de knop Verzekeringsattest klikken. Het attest kan je dan in PDF-vorm downloaden.

Gezinsleden toevoegen

Om extra gezinsleden toe te voegen aan je lidmaatschap kan je onderstaande stappen ondernemen

U hoeft zicht eerst en vooral aan te melden op deze website met uw login en passwoord. Vervolgens klikt u op het menu-item 'MIJN BEHEER'. Dan selecteer je het item 'LEDEN'. Dan selecteer je boven de huidige gezinssituatie het groene knopje met de benaming 'toevoegen' - tenslotte verschijnt er een invulformulier waar je de gezinsleden kan ingeven.

Clubleden verlengen

Enkel voor Clubverantwoordelijken.

Om de leden van je club te verlengen kan je onderstaande stappen ondernemen

U hoeft zich eerst aan te melden op onze website

U gaat dan naar het selectievakje "CLUBBEHEER" daarna klikt u op "BEHEER" op de grijze balk eronder. Vervolgens klikt u op het gele vakje "BETALINGEN". U kan hiermee een betaling "TOEVOEGEN". Op de volgende stap krijgt u de clublijst te zien waar je de leden kan selecteren en betalen.

Let wel: U dient eerst de volledige ledenlijst te controleren op eventuele fouten of gezinsleden, een betaling toevoegen is de allerlaatste stap.

Indien u problemen heeft met het aanmaken van een betaling gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat.

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading