Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

HEEFT UW BEDRIJF AL EEN FIETSPLAN?

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op:
fietsplan@vwb.be
052/33 29 80
De ideale ‘win-win’: u geeft uw medewerkers een mooi cadeau en pluk zelf als bedrijf de vruchten qua rendement, marketing en promotie. Dat alles kan via de wielersport, Vlaanderen’s meest populaire sport. Hiervoor ontwikkelde de VLAAMSE WIELRIJDERSBOND een ‘business pack’: vrijgesteld van sociale lasten en fiscaal aftrekbaar!INVESTEREN IN GEZONDE WERKNEMERS RENDEERT

Werknemers die zich goed in hun vel voelen presteren beter. Investeren in de gezondheid van medewerkers is dan ook een van de goedkoopste, snelste, meest duurzame en meest effectieve manieren om de prestaties van het ganse bedrijf te verbeteren. Gezonde werknemers leiden tot een gezond bedrijf. En dat doel is verrassend eenvoudig te bereiken. 

Recreatief fietsen of wielertoerisme is hiervoor de bij uitstek geschikte sport, want ze is prettig en gezond, relatief blessurevrij en perfect doseerbaar. Bovendien zorgt deze sport voor voldoende sociale contacten en bevordert ze de ploeggeest, zowel onder collega’s als met zakenrelaties. Ook de opkomst van de e-bike zorgt mede voor een grotere interesse bij werknemers inzake woon-werkverkeer.


SLIMME PROMOTIE EN COMMUNICATIE

Extra naambekendheid werkt omzet bevorderend en zorgt ook voor een positieve beeldvorming van het bedrijf. Gemotiveerde werknemers zijn de beste ambassadeurs voor het bedrijf en er is geen betere promotie dan hen als levende reclamepanelen van uw bedrijf door het straatbeeld te laten fietsen. Dat geldt trouwens ook voor uw klanten of leveranciers. Uw bedrijf krijgt naast de naambekendheid meteen ook een sportief en dynamisch imago.


BUSINESS PACK 

Bedrijven kunnen voor hun medewerkers bij de Vlaamse Wielrijdersbond een business pack aanschaffen, dat hen in staat stelt om meteen op een verantwoorde en veilige manier van start te gaan.

Dit business pack omvat:
 
  • Sportverzekering: burgerlijke aansprakelijkheid, lichamelijke ongevallen en rechtsbijstand. Bij fietsen en mountainbiken, maar ook bij andere sporten zoals zwemmen, joggen, wandelen, fitness. Eventuele bedrijfsfietstochten zijn meteen mee verzekerd. De werknemers genieten van dezelfde waarborgen ook bij hun individuele fietsuitsdtappen.
  • Pechverhelping 24/7: uw werknemer heeft recht op pechverhelping bij panne of ongeval
  • Abonnement ‘Vlaamse Wielrijder & Biker’: hét wielermagazine, boordevol artikels over fietsen, training, voeding, producttests, fietsvakanties,..enz.
  • Toegang tot meer dan 4.000 hoogstaande recreatieve organisaties, zowel op de weg als voor MTB’s. Aan gereduceerde ledenprijzen.
  • Opleidingen: techniek MTB en wegfiets, wetgeving, sportvoeding,..enz.
  • Kortingen bij vele fietsenzaken en fietsvakanties

Bovendien wordt uw bedrijf als sponsor van de Vlaamse Wielrijdersbond op de website vermeld.

WAT KOST HET?

U mag rekenen op een bijdrage 40 euro voor een werknemer + zijn/haar volledig gezin, ongeacht het aantal kinderen. 

Deze bijdragen zijn echter 100% fiscaal aftrekbaar en vrijgesteld van sociale zekerheidsbijdragen, zodat u uiteindelijk voor weinig geld uw werknemers en uzelf toch een belangrijke meerwaarde kan bieden.

Extra’s

I. Wielerkledij

U bewijst uzelf en uw werknemers/zakenrelaties zeker een dienst door hen wielerkledij van het bedrijf te schenken. En zelfs indien u geen partners of leveranciers als co-sponsor weet te strikken, kan dat toch heel goedkoop. De Vlaamse Wielrijdersbond helpt jullie graag bij de aanschaf van deze kledij en kan voor een extra korting op de factuur zorgen.

II. Fietsen

Ook bij een groepsaankoop van fietsen kan de wielerfederatie jullie dankzij de goede contacten in de sector zeker behulpzaam zijn.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op:
fietsplan@vwb.be
052/33 29 80
 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading