Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

http://shop.win2.nu/www.salden.nlwww.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/
www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/http://shop.win2.nu/www.salden.nl

LAATSTE UPDATE CORONAVIRUS


25/06 Versoepeling coronamaatregelen vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli gaat fase 4 van de afbouw in:

  1. -Het zal toegelaten zijn om te sporten in groepen van 50 personen
  2. -Wegtochten en MTB-tochten kunnen ook weer doorgaan vanaf 1 juli. Het zal echter wel verplicht zijn voor de deelnemers om zich vooraf in te schrijven en contactloos (ter plaatse of vooraf) te betalen. Voor de organisatoren is er een ‘Gids Recreatieve Tochten’ beschikbaar met de coronamaatregelen die toegepast moeten worden. Deze gids kan u hier terugvinden: https://vwb.be/59/Downloads.


Voor en na het sporten gelden de algemene regels (dus ook voor de horeca). Bubbels zijn uitgebreid naar 15 personen.
 

Meer info over deze nieuwe fase kan u hier terugvinden: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/

 

Bij deze sportfietshandels krijgt u een fikse korting op vertoon van uw VWB-lidkaart. Meer info bij de betrokken fietshandel.

Zelf aansluiten bij ons netwerk?

Ben je zelf een fietshandelaar of fietshersteller? Wil je zelf toetreden tot het grootste fietshandelnetwerk van Vlaanderen? Wil je je zaak zichtbaar maken voor meer dan 170 000 leden? Dat kan! En daarbij het is volledig gratis! Het enige dat je hoeft te doen is een kort mailtje sturen naar dit mailadres. Je krijgt dan alle nodige informatie in je mailbox. Je kiest ook uiteraard zelf hoeveel korting je wenst toe te staan en voor welke artikelen. Zo eenvoudig is het. Uiteraard kan je altijd in- en uitstappen wanneer je dit zelf wil! Aarzel niet, dit is het grootste promotiemiddel voor je zaak. rechtstreeks naar je doelgroep gericht !

  • pdf file
  • 22.93 KB
  • Fietshandelnetwerk-overeenkomst.pdf
  • Download

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32