Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  De Col op voor Kom op tegen Kanker: samen erbovenop!


  Klim mee in de schaduw van de Mont Blanc, en zamel geld in voor kankeronderzoek.

  In het weekend van 23-24-25 augustus 2024 ontdekken we het prachtige Les Saisies in de Franse Alpen. Ga de uitdaging aan om 1000 hoogtemeters op 12,4 km te overwinnen.

   

  Neem zeker ook je supporters mee en beleef een onvergetelijk vakantieweekend. Onderweg schreeuwen ze je naar de top. Mét live dj, ambiance verzekerd dus. En geniet daarnaast samen van alle toeristische troeven van Les Saisies. Van adventurepark tot zwembad, er is ontspanning van A tot Z en voor jong en oud op wandelafstand.
   


   

  Praktische info

  Wanneer? Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2024.

  Waar? In het familievriendelijk en authentiek skioord Les Saisies, in de Franse Alpen.

  Wat? Vanuit Les Saisies daal en klim je in een lus van 35 km, zo veel keer als je wilt. De Col, dat is de Montée de Bisanne met een uitloper naar de Col des Saisies: goed voor 12,4 km klimwerk aan gemiddeld 8,2 %.

  Waarom? Je fietst samen met de andere deelnemers tegen kanker. En voor wie je dierbaar is.   

  Ontdek het parcours, de locatie en het volledige programma via www.decolop.be. En volg Kom op tegen Kanker op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!

   

  Voor wie klim jij naar boven?
     Gepubliceerd op 27 2023

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading