Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

    Elektrische fietspomp (luchtcompressor)


    Aangezien we af en toe de vraag krijgen, gingen we op zoek naar enkele topproducten. Hieronder een kort overzicht.
     

    Bosch EasyPump Mini-compressor
     

    De luchtpomp kan voor een groot aantal dagelijkse toepassingen worden gebruikt: zowel als fietspomp, als bandenpomp van auto's en motorfietsen of voor het opblazen van alle soorten ballonnen en kleine sportartikelen. Het is zeer praktisch: geen opblazen met de hand meer en geen gedoe meer met de buizen aan de tankstations. Voor een nog eenvoudigere bediening beschikt hij over een intuïtieve bedieningsknop en een drukvoorinstelling met autostop-functie voor alle drukinstellingstoepassingen tot 10,3 bar (150 psi). Ergonomisch, praktisch en licht, maar niet minder opmerkelijk krachtig.

    Zeer ergonomisch, het display is in een hoek gekanteld en maakt het aflezen zeer eenvoudig, vooral als de gebruiker knielt. De flexibele slang met textielcoating is stevig op het apparaat en biedt een zeer hoge flexibiliteit bij het gebruik, omdat hij 360° draaibaar is. Je ziet niet helder genoeg om het ventiel te vinden? Schakel de ledverlichting aan de voorkant van het apparaat in. Als de batterij leeg is, kan de pomp batterij eenvoudig worden opgeladen, ook ver weg van huis met de meegeleverde USB-kabel.

    De hoge lichtheid en de opmerkelijke compactheid van de bandenluchtcompressor maken hem tot een waardevolle hulp voor elke situatie. De levering omvat de meest gangbare sproeiers, die in het geïntegreerde accessoirevak goed zijn opgeborgen. De eigen pomp kan in de meegeleverde stoffen tas worden opgeborgen, klein genoeg om in een kleine tas te passen of in een dashboardkastje te passen.


    Prijskaartje? €60


    Verkrijgbaar via:

    https://amzn.to/3EDB7no

     

    Xiaomi Draagbare elektrische luchtcompressor

    Best beoordeeld met 4.7 sterren op 5 met meer dan 12.057 beoordelingen
     

    • Krachtige en nauwkeurig instelbare druk tot 150 PSI voor het optimaal vullen van fiets-, motor-, autobanden en ballen
    • 5 verschillende vooraf ingestelde luchtdrukmodi
    • Uitgerust met digitaal display om het drukniveau en de instelmodus weer te geven
    • Dankzij het compacte ontwerp is hij de perfecte metgezel voor op reis
    • Laadt snel en eenvoudig op via de USB Type-C-interface in minder dan 3 uur



    Prijskaartje? €39.95


    Verkrijgbaar via:

    https://amzn.to/3PmM81o

     

     

    Dunlop Mini Compressor Batterij


    Deze gadget is onmisbaar voor iedereen die een vervoersmiddel met banden gebruikt in het dagelijks leven. De draagbare luchtcompressor van Dunlop komt met 3 verschillende adapters om aan te sluiten op auto, motor, fiets of ander gebruiksscenario. De pomp heeft een digitaal display en een 2000 mAh heroplaadbare batterij. Omdat het apparaatje zo klein is heb je het altijd bij de hand voor noodgevallen. Je bergt het na gebruik netjes op in het bijgeleverde opbergzakje.

    Universeel gebruik
    De draagbare luchtcompressor wordt geleverd met een luchtslang van 15 centimeter en 3 verschillende adapters waarmee jij vanalles kunt oppompen. Door kort op de selectieknop te drukken kun je uit 5 verschillende gebruiksscenario's met uiteenlopend instelbaar bereik kiezen. Het gebruiksscenario en de ingestelde druk worden automatisch door de software opgeslagen voor later gebruikt. Wanneer je voor een ander gebruiksscenario kiest, wordt de daarbij behorende druk automatisch ingesteld.

    Ledverlichting en drukmeter
    De draagbaar slimme luchtpomp heeft een digitaal schermpje waarop de luchtdruk en het batterij niveau af te lezen zijn. Aan de bovenkant van het apparaatje zit een LED-lampje zodat je ook in het donker geen moeite zult hebben met het aansluiten van de adapter aan een ventiel of andere opening. De draagbare luchtpomp komt met USB-C kabel waarmee je het apparaatje kunt opladen en in 2 tot 3 uur is jouw fiets, motor, auto of bal volledig opgepompt. Dit wordt aangeven door het indicatielampje dat groen zal brandt vanaf 60% opladen.



    Prijskaartje? €39.99 - €49.99


    Verkrijgbaar via:

    https://amzn.to/3Zg2CgB

     

    CYCPLUS Tiny Cube Fietspomp

    Meest compacte keuze


    Hij is ongeveer zo groot als de behuizing van een draadloze headset en zo klein dat je misschien vergeet dat je hem in je tricottas hebt gestoken. Met onze volledig aluminium kern en behuizing weegt de hele eenheid slechts 97 g, wat overeenkomt met een klein half kopje water en volledig te verwaarlozen is. Het is in staat om twee 700 x 25c-racefietsbanden tegelijkertijd van 0 tot 80 psi op te pompen en is daarmee zelfs lichter dan een CO2-luchtpomp met twee kleine cilinders en veel handiger en herbruikbaar.



    Prijskaartje? €90-€110


    Verkrijgbaar via:

    https://amzn.to/3PmM81o

    Gepubliceerd op 15 2023

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading