Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/http://bit.ly/Aerothanwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://bowdybrave.com/dealerlocator/
www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://bowdybrave.com/dealerlocator/www.leds-sport.nl/http://bit.ly/Aerothan

  Fiets & Wandelbeurs 2020 - Flander's Expo Gent - 15-16 februari


  Op zoek naar inspiratie voor het nieuwe fiets- en wandelseizoen? Op zaterdag 15 en zondag 16 februari presenteert de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo in Gent een compleet programma voor iedereen die graag in de buitenlucht actief is.
   

  V.W.B. leden kunnen de tickets kopen met een korting via onderstaande link:
  https://hicle-events.com/index.php/ticketshop/index/fwbv2020/wielrijdersbond
  Kopieer deze in je browser als hij niet werkt.

   

  Inmiddels is de beurs aan haar negende editie toe. En ze heeft de wind mee, want meer en meer Vlamingen kiezen voor een actieve levensstijl. Bovendien passen fietsen en wandelen prima bij de trend van ‘duurzaamheid’. Fietsers en wandelaars volbrengen hun tochten op eigen kracht en beperken zo hun ‘ecologische voetafdruk’.


  Twee infomarkten, 30 beeldreportages, tal van bestemmingen dichtbij en ver weg, fietsen, kleding, wandelschoenen… Alles wat fietsers en wandelaars nodig hebben, is te vinden in Flanders Expo. Bovendien helpen ruim honderd vrijwilligers van Grote Routepaden vzw en de Vakantiefietser vzw je graag op weg met advies en tips.

  E-bike Challenge

  Wederom werkt de Fiets en Wandelbeurs samen met twee andere events: E-bike Challenge en Mount Expo. Op het grote parcours van de ‘Challenge’ kun je naar hartenlust e-bikes testen van 30 merken, zonder hinder van weer en wind. Uiteraard staan exposanten paraat om je bij te praten over de laatste ontwikkelingen en de technische ins en outs van elektrische fietsen. Ook wielericoon Eddy Planckaert is op de afspraak: hij is als special guest op zaterdagmiddag aanwezig.

  Mount Expo

  Hét evenement in Vlaanderen voor bergsporters is Mount Expo, een initiatief van de Klim- en Bergsportfederatie vzw (KBF). Outdoormerken presenteren er hun nieuwe collecties en ervaren bergsporters delen hun kennis in workshops. In het lezingprogramma vertellen de toppers Niels Jespers, Sofie Lenaerts en Johan Lohaus over hun expedities.

  1 ticket = 3 events

  Met 1 ticket kun je alle drie events bezoeken. Ontdek nieuwe fiets- en wandelbestemmingen, test fietsen en e-bikes en laat je in lezingen meevoeren naar de hoogste pieken ter wereld.

  Info:
  www.fietsenwandelbeurs.be
  www.ebikechallenge.be
  www.mountexpo.be

  Gepubliceerd op 27 Januari 2020

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading