Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Week van de Mobiliteit 16 - 22 september  Beste sportfanaten

   

  Jullie weten als geen ander dat het menselijk lichaam gemaakt is om te bewegen. En toch kan de manier waarop we naar de sportclub komen vaak nog wat actiever. Daarom is de Week van de Mobiliteit van 16-22 september is het ideale moment om duurzame én actievere verplaatsingen aan te moedigen bij alle clubleden, ouders en sympathisanten.
   

  Organiseer met de club een Sportief-op-weg-actie en toon dat jullie actieve mobiliteit serieus nemen. Registreer je actie, zo krijg je ondersteuning en promomateriaal om je initiatief aan te kondigen en er een klinkend succes van te maken. Dankzij je registratie kan kan je:
   

  • flyers en affiches downloaden en zorgen dat iedereen weet wat voor een fijne actie jullie organiseren.
  • wie snel is kan een pakket gedrukte affiches en flyers bestellen via dries.janssens@mobiel21.be. (max. 350 flyers en/of 12 affiches).
  • kans maken op een extra campagnebudget van 250€. 6 winnaars worden willekeurig getrokken uit alle inzendingen die worden geregistreerd op de website tot en met 9 september 2019 (23.59u). Handig meegenomen voor een extraatje op jullie actie! Wat denk je van een rode loper die je uitrolt voor iedereen die duurzaam naar de training komt? Of een gratis sportdrank of ijsje voor iedereen die met de fiets komt.
   

  Alle ideeën, gek en gewoon, zijn goed om mensen de voordelen te laten ontdekken van stappen, trappen, trein/tram/bus of autodelen. Voor je het weet zet ook jouw club iedereen #goedopweg!
   

  Duurzame groet

  Gepubliceerd op 05 2019

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading