Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

    Proteïne - eiwitten productoverzicht


    Hieronder vindt u een overzicht van allerlei producten die wij hebben mogen testen. Om naar de website van de producent te gaan, klikt u op de afbeeldingen van de producten.
     
    Body & Fit
     
    20g hoogwaardig eiwit, 0 toegevoegde suikers en slechts 205 kcal! De Perfection Bar bevat alleen de beste eiwitten, zoals melk eiwit concentraat en whey eiwit isolaat. Elke Perfection Bar eiwitreep bevat maar liefst 20g van deze hoogwaardige eiwitten. Kwaliteit, smaak en textuur tot in perfectie!

    De Special Series van Body & Fit is de absolute crème de la crème onder de eiwitshakes! Superieure kwaliteit en wereldwijd de enige echte nieuwe standaard in whey eiwitshakes. Fantastisch van smaak en jouw nieuwe go-to eiwitshake!

    • -50% whey eiwit isolaat
    • -Gezoet met natuurlijke ingrediënten
    • -Met echt fruit, vanille of stukjes   Belgische chocolade
    • -Van de makers van Gold Standard Whey

    Maxim Sportvoeding

     
    Maxim heeft unieke eiwitrepen ontwikkeld. Een ideale reep voor degene die op zoek is naar veel eiwit en onnodige suikers willen vermijden.
    De smaakvolle repen bevatten slechts 160 kcal en maar liefst 20 gram eiwit per reep. Doordat de reep veel eiwit bevat en weinig suiker, krijg je geen insulinepiek waardoor je bloedsuikerspiegel langer stabiel blijft.
    Smakelijke eiwitdrank met 31g proteïne per flesje. Eiwit is een belangrijke voedingsstof, zowel voor krachtsporters als voor duursporters. Zowel voor spieropbouw als voor herstel van je spiervezels. Drink onmiddellijk na de training voor de beste resultaten. Schudden voor gebruik.
    Verkrijgbaar in Vanilla en Chocolate.
    Maxim Protein & Recovery Shake: een 2 in 1 eiwit shake, geschikt voor zowel spieropbouw als spierherstel. De shake is eiwitrijk en suikerarm en is verkrijgbaar in 2 smaken: aardbei en chocolade. Het is verpakt in een handige hersluitbare zak van 400 gram en 1 zak levert maar liefst 15 heerlijke shakes.
    Zowel voor krachtsporters als duursporters is eiwit een belangrijke voedingsstof. Eiwitten houden spiermassa in stand, ze ondersteunen de opbouw van nieuwe eiwitstructuren in je spieren en ze dragen bij aan extra vermogen en het herstel van spiervezels. De shake bevat 76 gram hoogwaardige eiwitten per 100 gram. Wei-eiwit heeft een ideaal aminozuurprofiel en bevat 100% BCAA’s. Het draagt bij aan de instandhouding van de spiermassa.

    Performance - House of Nutrition
     
    Pure Whey is het ideale voedingssupplement voor ondersteuning, herstel en instandhouding van spieren na een fysieke inspanning. Dit komt doordat de wei-eiwitten snel door het lichaam wordt opgenomen. Eiwitten en aminozuren zijn DE bouwstenen die je nodig hebt na een zware training. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van normale botten en herstel, instandhouding en groei van spiermassa. De Pure Whey eiwitshake van Performance heeft een hoge dosering aan eiwitten en is heerlijk om te drinken.

    Powerbar - Nowcompany
    Een heerlijke low-sugar reep met bijna 10 gram eiwitten! De eiwitten ondersteunen snel herstel van de spieren na een training of sportprestatie. Dit is de perfecte snack na een zware en intensieve training. Ideaal voor fanatieke sporters!
    De Protein Nut 2 sportrepen van PowerBar bevatten 30% minder calorieën dan gewone repen met chocolade. Ze vormen een uitstekende keuze wanneer je zin hebt in iets zoets, maar je niet schuldig wilt voelen. Ze zitten per 2 verpakt zodat een enkele reep kleiner is wat het eenvoudiger maakt om de reep te consumeren.
    De hedendaagse (duur)sporter stelt steeds hogere eisen aan zichtzelf. De lat voor sportieve ambities wordt hoger gelegd en het lichaam wordt meer en meer uitgedaagd het uiterste uit zichtzelf te halen. Of het nu wedstrijd- of amateurniveau is. Trainingen worden intensiever en het lichaam wordt zwaarder belast. Belangrijk is het lichaam te voorzien van voldoende voedingsstoffen. PowerBar Deluxe Protein eiwitshakes zijn een geschikte aanvulling op je gezonde dagelijkse voeding.

    HIGH5
     
    Recovery Bar is een bron van eiwitten en koolhydraten met een lichte textuur en geweldige smaak, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is na een zware sessie. De ingrediënten die in deze wetenschappelijk geformuleerde mengeling van eiwitten en koolhydraten worden gebruikt, bevorderen het herstel van de normale spierfunctie na inspanning en dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa.
    Recovery Drink is een heerlijk smakende eiwitdrank. De ingrediënten die in deze wetenschappelijk geformuleerde mengeling van eiwitten en koolhydraten worden gebruikt, bevorderen het herstel van de normale spierfunctie na inspanning en dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa.
    Gepubliceerd op 18 April 2019

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading