Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

    Nieuw Wielerboek nu beschikbaar! CULINAIRE TOUR


    CulinaireTOUR is 'n MUST HAVE voor alle wielrenners en duursporters. In dit wielerkookboek staan de beste functionele én lekkerste wielerrecepten in een prachtig vormgegeven kookboek. Je zult er harder en beter door gaan fietsen! Een uniek WIELRENCADEAU.

    Avond aan avond demonstreerde chef-kok Ben van Beurten tijdens het televisieprogramma Tour du Jour zijn aanstekelijke kookkunsten. Maar hoe snel Van Beurten ook praatte, drie weken Tour de France waren lang niet genoeg om al zijn kennis over voeding en wielrennen te delen. Wat eten de wielrenners?

    Dit kookboek voor wielrenners telt 160 pagina’s met bijna 60 gerechten/ bereidingen voor de wielrenner, stuk voor stuk gerechten die Ben alle toppers heeft voorgeschoteld. Dus vraag je jezelf af "wat eten wielrenners?", in CulinaireTOUR staan dé beste wielerrecepten!
    De 3de druk is uitverkocht. De 4de druk is vanaf heden beschikbaar dus bestel hem alvast om het meeste uit jouw fietsseizoen te halen!

    U kan dit schitterende hardcover boek kopen voor €16 + €7 euro verzendkosten (in België)
    Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar boeken@vwb.be en betaal spontaan via BE84 7370 1882 9359
    Geen emailadres? Gebruik dan het bestelformulier uit het magazine of download het van de website.




     
    Gepubliceerd op 03 April 2019

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading