Gelieve aan te melden

Navigatie

www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/http://bit.ly/Aerothanwww.vermarcsport.com/nl/ontwerp-onlinehttp://wtcdeschapekoppen.be/tom-steels-classic
http://bit.ly/Aerothanwww.vermarcsport.com/nl/ontwerp-onlinehttp://wtcdeschapekoppen.be/tom-steels-classicwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/

  Gratis pechverhelping - Bel gratis 0800-787.62


  VWB-leden krijgen met ingang van 1 september 2016
  fietsbijstand bij pech onderweg en dit voor het HELE GEZIN.
  Dit geldt voor RECREATIEVE – SPORTIEVE- WOON/ WERKFIETSERS. ALLE types fietsen vallen onder deze bijstand, inbegrepen E-BIKES en speed e-bikes.
  Onze partner – met wie wij een exclusief contract hebben - is binnen de 30 minuten ter plaatse en brengt de VWBfietser snel naar zijn/haar vertrekpunt of thuisadres. De fiets wordt voor herstelling afgeleverd bij de dichtstbijzijnde fietshersteller of bij de eigen hersteller indien die binnen een straal van 50 km gevestigd is – en dit in heel België en gedurende 24 uur, 7 dagen op 7.


  BIJZONDERHEDEN


  Er is dekking in België vanaf 1 km van het vertrekpunt van de fietser; er is ook dekking in de buurlanden tot 50 km over de Belgische landsgrens. Dekking geldt bij technische en elektrische fietspanne, vandalisme, ongeval of diefstal. De FIETSBIJSTAND bestaat in het ophalen van fiets en fietser indien de fiets niet ter plaatse rijklaar kan gemaakt worden. Kosten van wisselstukken en van de fietshersteller zijn niet gedekt. Fietsers zijn enkel gedekt als hun rijwiel technisch en wettelijk in orde is en op een redelijke manier en met regelmaat onderhouden. De pechverhelper zal zich moeten kunnen vergewissen van het feit dat diegene die moet geholpen worden effectief lid is van de Vlaamse Wielrijdersbond.
   
  UITGESLOTEN


  • Deelname aan georganiseerde afgepijlde toertochten (clubritten vallen hier niet onder) hulp wordt dan geboden door de organisatie.
  • Bijstand thuis of voor een fiets die reeds bij een fietshersteller staat
  • Verlies van sleutels van een fietsslot bij diefstal
  • Pechverhelping wanneer fiets gestolen is waarvoor geen aangifte bij de politie is gedaan
  • E-bike waarvan de batterij onvoldoende werd opgeladen bij vertrek
  • Opzettelijk veroorzaakt defect
  • Bij defect dat reeds bestond vooraf
   
  Bij pech belt u het gratis noodnummer 0800-787.62, geef uw lidnummer (= polisnummer) of naam en postcode en de plaats waar u met pech staat door en binnen 30 min.(onder normale omstandigheden) is de wegenwachter bij u.
  Wij zijn overtuigd dat deze extra service een geruststelling zal zijn om met nog meer plezier aan uw fietstochten te beginnen.

  Om vanuit de aan België grenzende landen te bellen bij pech gebruikt men het nummer: +32 2 773 61 33. 
  De pechbijstand gebeurt dan vanuit België, de max afstand over de grens is 50 km. De bedoeling hiervan is vooral het grensverkeer zoals bij fietsroutes te ondersteunen. De dekking geldt niet in dat gehele land. 

  Zie ook: www.bikeassist.be

   

   

  Gepubliceerd op 05 September 2016

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €35

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading