Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/
NC. Cyling
www.nc-cycling.be


Cycling Clinics aangeboden door Nicolas Callant.

Als gepassioneerd wielercoach begeleid ik jou bij jouw eerste stappen binnen het wielrennen. Mijn focus ligt op de 'basis', waardoor je alle onderdelen van het wielrennen onder de knie krijgt. Het één worden met de fiets, vertrouwen krijgen in jezelf en jouw fiets, waardoor je jezelf verder kan ontwikkelen. 

Mijn visie op fietsen is veel ruimer dan 'de fiets' of 'het fietsen' op zich. Het juiste materiaal, de juiste kleding, de correcte manier van fietsen, voeding, drinken, alsook de levensstijl naast de fiets, zijn onlosmakelijk verbonden met deze fantastische vorm van (in-)ontspanning!

Ik richt me dan ook op recreanten, die wil starten met 'wielrennen' of die zijn/haar technieken en vaardigheden op de fiets wil verbeteren of verfijnen. Geen strakke trainingsschema's, maar wel trainingen, waar beleving en persoonlijke groei centraal staan.

Centraal gelegen in het fietsparadijs van Vlaanderen, de Vlaamse Ardennen, begeleid ik jou graag bij jouw passie!


10% korting voor VWB-leden.

Inschrijven en info via: nicolas@nc-cycling.be of 0474/30.98.66

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading