Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/


VWB leden kunnen genieten van een korting van 10%

Bij Evolution Sports (te Oudenaarde) houden wij ons bezig met het goed zetten van de fietspositie en het begeleiden van sporters.

Door het gebruik van de geavanceerde software van Idmatch dat gewrichten herkent en de hoeken analyseert zonder gebruik te maken van markers. De fiets wordt automatisch aangepast tijdens het fietsen. De 3D-bodyscan zorgt vervolgens voor een optimale nauwkeurigheid van de metingen. Zo wordt de lengte van de lichaamsdelen bepaald en knooppunten van gewrichten herkend. Ook worden de bewegingen op diverse anatomische punten geanalyseerd. Deze data en onze eigen kunde en expertise zorgen voor een optimale bikefit en een persoonlijke opvolging na de bikefitting volledig op maat van de fietser.

Ook houden wij ons bezig met het persoonlijk begeleiden van sporters naar hun doelen, zoals bv de Mont Ventoux oprijden. Door onze 3 begeleidingspakken kunnen we iedere duursporter begeleiden van elk niveau met een geïndividualiseerd schema.

Na een kennismakingsgesprek, bespreken we hoe we de trainingsbegeleiding zullen aanpakken.
Onder het persoonlijk begeleiden van sporters valt ook personal training. Hier kan eender wie 1uurtje onder professionele begeleiding sporten met een persoonlijk schema. Dit wordt opgesteld naar gelang de doelen en wensen van persoon zelf. Zoals bevoordeeld fitter worden.

Voor het bepalen van de fysieke paraatheid van de sporter bieden wij ook inspanningstesten aan. Hierin worden hartslag -en wattagezones bepaald, zodat de sporter perfect weet in welke zones hij rijd.

Voor vermoeide spieren kan je ook bij ons terecht voor sportmassage, cupping of combinatie van de 2.

Meer info vind je terug op onze website: https://www.evolutionsports.be/
Neem vrijblijvend contact op en vermeld dat je VWB lid bent om te genieten van de korting.

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading