Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Tessa Wauman


 

Vierde kandidate 2024: 
Tessa Wauman (46) uit Lokeren

Mijn liefde voor het fietsen is twee jaar geleden aangewakkerd door mijn sportbuddy waarmee ik tot dan eigenlijk vooral fitnesste en af en toe ging joggen. Ik leende een koersfiets (gravel) van hem om te proberen en sindsdien was ons wekelijks ritje van zo’n 80 km een momentje om naar uit te kijken. 

Ik rij ondertussen ook met de MTB  en sinds deze zomer elke dag met een leasefiets naar het werk (25 km enkel). Ik hou zowel van de snelheid met de koersfiets als het rijden op offroad-baantjes met de MTB .

De fiets is voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken, om te genieten van de natuur en mijn batterijen terug op te laden. 

Sinds september vorig jaar ben ik ook gestart in mijn eerste jaar fietshersteller kwestie van naast mezelf ook mijn fietsen in topvorm te houden !

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading