Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

www.salden.nlhttp://shop.win2.nu/www.bicyclestransport.com	www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/
www.bicyclestransport.com	www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.salden.nlhttp://shop.win2.nu/

  TI-Raleigh Tour Waasland


  Zondag 16 juni - Sint-Niklaas


  Een organisatie van WTC Kontakt in samenwerking met Stad Sint-Niklaas ten voordele van het team van vrtNWS aan De 1000 KM voor Kom op tegen Kanker.
   

  Het concept

  Een fietstoertocht voor wielertoeristen doorheen het Waasland. Met verzekerde deelname van het team van vrtNWS (o.a. met Goedele Wachters, Rob Heirbaut, Bart Schols), ex-Raleigh-profs en tientallen Wase ex-profwielrenners. Na de wielertocht: BBQ met interviews met de aanwezige kampioenen.
   

  Start en parcours

  Start op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Vlakke rit van ca. 80 km doorheen het Waasland met tussenstops in Sint-Gillis-Waas en Klein-Sinaai (met medewerking van de gemeentebesturen van Sint-Gillis-Waas en Stekene). Aankomst te Sint-Niklaas.
   

  Het team

  De organisatie van de TI-Raleigh Tour Waasland is in handen van WTC Kontakt, in samenwerking met het Stadsbestuur van Sint-Niklaas, Pilootwagen Waasland, de 1000 km van vrtNWS, TI-Raleigh Vintage Cycling Club (UK) en ex-Raleigh-profs.
   

  Het goede doel

  De integrale opbrengst van dit wielerevenement wordt geschonken aan het wielerteam van vrtNWS dat tijdens het hemelvaartweekend 2019 deelneemt aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Zij brengen per team €5000 bijeen dat integraal gaat naar het onderzoek tegen deze vreselijke ziekte. In 2018 werd tijdens dit evenement bijna 5 miljoen euro verzameld.

  Meer info: http://wtckontakt.be/event/ti-raleigh-tour-waasland/

  Gepubliceerd op 20 Mei 2019

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32