Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

www.salden.nlwww.seankelly.be/3/Homehttp://shop.win2.nu/www.bicyclestransport.comwww.trekbikes.com/be/nl_BE/fietsen/mountainbikes/xc-mountainbikes/top-fuel/f/F311/?utm_source=vwb.be&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_mtb&utm_term=280x280&utm_content=topfuel
http://shop.win2.nu/www.bicyclestransport.comwww.trekbikes.com/be/nl_BE/fietsen/mountainbikes/xc-mountainbikes/top-fuel/f/F311/?utm_source=vwb.be&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_mtb&utm_term=280x280&utm_content=topfuelwww.salden.nlwww.seankelly.be/3/Home

Korting Fietsreizen

VWB werkt samen met gespecialiseerde reisorganisaties die u of uw club een mooie korting en zelfs een pakket op maat kunnen aanbieden met eventueel full service.

De Toerist Biking: A
l jaren specialist in begeleide fietsvakanties in Europa! Ruim aanbod aan bestemmingen in pakketreis, inclusief transport van de eigen fiets (ook E-bikes). Nieuw in het aanbod is hun Cruise & Bike: een combinatie van een fietsvakantie en een cruise!

Tevens is De Toerist Biking ook je aanspreekpunt als reisorganisator voor je clubreis, fietsvereniging of als incentive.

Dankzij de mooie VWB-korting geniet je steeds van scherpe prijzen!


 

Intersoc: Fietsstage van 9 tot 15 juni in St. Moritz. Ontdek tijdens deze sportieve fietsstage van 9 tot en met 15 juni 2019 de prachtige omgeving van St. Moritz in Zwitserland. We organiseren deze vakantie in samenwerking met Intersoc, Toerisme Zwitserland en Wcup. Op het programma staan vijf uitdagende ritten met beklimmingen uit de ronde van Zwitserland en de Giro, zoals Bernina, Julier en Maloja, maar ook Albula, Offen en Flüela. Als hoogtepunt beklimmen we de legendarische Stelvio, bekend omwille van de vele haarspeldbochten en het adembenemende landschap.

 
www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32